sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaikoomaus Pokemonien kanssa

Ystäväni tuli käymään yökylässä ja mukanaan hänellä oli kaksi 3DS -käsipelikonsolia, joissa oli uusimmat Pokemon-pelit, X ja Y. Luonnollisesti halusin nostalgian takia pelata toista näistä ja sain pelata X:ää juonellisesti eteenpäin, sekä pyydystää pokemoneja ja vähän leikkiä ympäriinsä. Ovat pelit edistyneet pikkuisen niistä ensimmäistä Blue ja Red -peleistä, joita ala-asteella pelasin ja 3D-efekti tappeluissa oli hauska. :D

Mutta eiköhän ollut taas ikäviäkin yllätyksiä jemmattu piiloon viatonta lateksiallergikkoa vastaan. Tämän kyseisen konsolin, jota pelasin, suojakotelossa oli pieni kuminauhallinen tasku. Eikä taaskaan mitään merkintää tai tietoa, että onkohan tuossa nyt lateksia vai ei. Oikeastaan MADE IN CHINA -lappu on ainoa vinkki, joka antaa vähän osviittaa siihen, että siinä varmasti on lateksia.

Joskus vuosia sitten sain erään kaupan myyjältä tiedon, että vaikka 100% kiinalainen silikoni väittää olevansa puhdasta silikonia niin näin ei ole. Kiinalaiset (ainakin tuolloin) lisäsivät silikoniin lateksia. Tämä tuli itsekin huomattua allergiaoireiden yhteydessä... Tämä on taas sellainen tieto kuitenkin, jota ei voi varmaksi todentaa oikeastaan juuri mitenkään. Mene ja tiedä siis mikä on totuus.

Ratkaisu, johon olemme joskus ystävien kanssa päätyneet olikin siis ottaa kostea rätti/paperia ja putsata tuo konsoli joka puolelta. Tämä rituaali toistuu siis joka kerta kun saan tuolla kyseisellä konsolilla pelata. Ei anneta pikkuvikojen haitata elämää liiaksi. Vaikka minulla onkin paha kumiallergia, niin ei se ole estänyt minua elämästä ja tekemästä kaikkea mitä olen halunnut tehdä. Paitsi harrastaa sukellusta. ;)


Niin pieni tasku, että mitä siinä säilyttäisi? 


 Onko siinä tarkoitus pitää tuota laitetta? 


Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja pitkäjänteisyyttä alkavalle viikolle!

~Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti