torstai 12. kesäkuuta 2014

Pyöräilyn helppous

Heips~

Tuli tällainen vahinkotauko, koska 11-vuotias koirani Taiga alkoi kipuilemaan nivelrikkoaan. Siinä piti sitten käydä eläinlääkärissä, keksiä miten liikuttaa 5-vuotiasta koiraa ilman vanhusta, käydä lopettamassa syöpäkasvaimien takia 2v 4kk vanha rottarouvani ja vastaanottaa kaksi uutta rottavauvaa. Tunteiden vuoristorataa siis on ollut tässä.

Mutta nyt olisi tarjolla kuvamateriaalia siitä, kuinka lateksiallergikko lähtee pyöräilemään! :) Homma menee suurinpiirtein näin:

Tässäpä pyörä!Pyörä putsataan Tässäpä tuorekelmua, koska en tiedä mitä materiaalia kahvoissa on :D 


Renkaista en tiedä, joten vinyylihanskat kädessä pumpataan ilmaa!

Sit polkemaan! Pyörän kahvoihin voi saada asennettua korkkiruuvista nuo käsiosat, mutta koska tämä on tällä hetkellä käytössä oleva pyörä niin mennään nopealla ratkaisulla.1 kommentti:

  1. Hienoa, että jaksat pyöräillä! Saatavilla on myös lateksittomia vaihtokahvoja, ainakin omassa Cresentissäni oli ihan vakiona, mutta materiaalin selvittäminen voi olla haastavaa. Pyörän kumit sisältävät käytännössä aina lateksia eli hanskat käteen jatkossakin, kuten oikeastaan kaikki renkaat. Autokaupat ovat ihan sietämättömiä paikkoja sen takia. Mitä enemmän renkaissa on muovia, sitä huonompi pito, joten kumin käyttö lienee perusteltua.

    Osa pumpuista voi myös sisältää lateksia, etenkin sellaiset, joissa on sellainen käytännöllinen letkuosa, joten kannattaa niidenkin kanssa olla varovainen. Ja luonnollisesti tulevat mieleen tavaratelineen mustekalat, jotkin venttiilien korkit, pyörän tukijalan tulpat jne. Olemme jumissa lateksin maailmassa.

    nm. Kaatakaa kumipuut

    VastaaPoista