lauantai 20. syyskuuta 2014

Hups...

...tuli pieni vahinkotauko! Syyn voinkin esitelllä seuraavaksi, koska voisihan sitä vaikka saman asunnon asujat esitellä. Yksi heistä on nimittäin syy siihen miksei tätä blogia ole tultu päiviteltyä tai edes ajateltua kauheasti.

Nimittäin hän on syypää tähän. Taiga on superkaunis, superkiltti ja varmasti hyväluonteisimpia koiria mitä maa on päällään kantanut. Taiga on ensimmäinen ihkaoma koirani, joka on rekisteröity nimiini sen ollessa 6-vuotias, vaikka olenkin tuntenut hänet pikkupennusta asti. Hän on entinen näyttelykoira ja saanut kauniita pentujakin.
Nyt rakas mummelini on 11-vuotias ja iän lisäksi häntä painavat pahat nivelrikot lonkissa. Nivelrikot todettiin elokuussa -13 ja sen jälkeen onkin syöty lääkeruokaa ja vedelty kaikenlaisia aineita, jotka auttavat tähän vaivaan.
On omistajan vastuulla huolehtia rakkaastaan loppuun asti ja hoitaa häntä siihen asti mahdollisimman hyvin ja tehdä se kaikista raskain päätös.

Olen tuntenut Taigan pennusta ja hän asusteli meillä kotona kun ei ollut näyttelyreissuja tai pentuja synnyttämässä. Taigan ollessa 6-vuotias hän siirtyi eläkkeelle ja rekisteröitiin nimiini. Meillä on ollut perheessä monta shetlanninlammaskoiraa ja yksi lyhytkarvainen collie.

Edesmennyt Dali, Taiga pentuna ja edesmennyt Tango


Taiga vuonna 2012


Taiga on opettanut minulle rauhallisuutta, lempeyttä ja rentoutumisen jalon taidon. Hän on myöskin ollut oppivainen tyttö, jonka kanssa eläessä syntyi yhteinen kieli ihan huomaamatta. Äärirauhallisena ja sosiaalisena koirana hän myöskin kävi kanssani töissä mukana kun olin Kanoottiliitto ry:ssä sihteerinä ja Your Move-vastaavana. Hänellä oli oma pieni matto siellä, jonka päällä makoilla tai sitten toimistomme mukava punainen nojatuoli, jonka hän myös valtasi aika pian. Toimistopäällikkömme Stina toi joskus myös mustan kääpiösnautserinsa Lunan töihin ja nämä kaksi tulivat mainiosti toimeen. Stressitaso pienentyi olemattomiin pienessä toimistossamme ja vieraat ihastelivat kauniita koiriamme. Taigalla on taito saada isotkin miehet sekunninsadasosassa polvilleen. :D

25-vuotislahjoja ystäviltäni vuonna 2013


Koska Taiga ei ole koskaan leikkinyt leluilla ei minulla ole ollut ongelmaa hankkia ei-kumisia leluja. Hän rakastaa kyllä muovisia pulmapelejä, joiden kanssa voi touhuta hetken silloinkin kun nappulat ovat jo loppuneet.

Deep Illusion's Glimmering Star -06 vuonna


Elikkä näin. Koirani terveysongelmat ja ikä ovat painaneet mieltäni, jolloin ei tullut oikein ajateltua tätä blogia paljon. Päivitettäviä aiheita löytyisi edelleen kuinka paljon, joten en ole kuoppaamassa tätä paikkaa. Älkää huolehtiko. Päivittelen lisää mahdollisimman pian. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti