lauantai 4. lokakuuta 2014

Viittomakielen intensiivikurssi

Heipparallaa!

Aloitin tuossa 29.9. viittomakielen intensiivikurssin (myös iskäni syntymäpäivä, onnea!) ja olen tämän ensimmäisen viikon perusteella todella iloinen päätöksestäni! Pääsee varmaan itku kun tämä 9 viikkoa on ohi.

Opettajamme Suvi on todella ihana ja loistava. Olemme muiden kurssilaisten kanssa ihmetelleet, että kuinka paljon sitä on oppinut vain viidessä päivässä! Hän jopa kysyi saavatko he minun luvalla kieltää tuomasta ilmapalloja kouluun. Olin aivan haltioissani tästä ja totesin "JUU SAA". :D Hihi. Sama tehtiin Limingan taidekoulussa aikoinaan kun kävin siellä 2009-2010.

Kumiallergian kanssa siellä ei ole toistaiseksi tullut ongelmia, koska ei ole tullut mitään erikoisia tilanteita. Olihan meillä iltapäivä atk-luokassa, mutta siihen varustaudutaan sitten kosteilla papereilla ja pyyhitään kaikki pinnat omalta pisteeltä, poistetaan hiirimatto ja laitetaan mieluusti teipinpala hiiren rullan päälle. Varmuuden vuoksi.
Ainoastaan yhteiset tunnit (käsittääkseni) kaikkien koululaisten kanssa hieman jännittävät, koska ilmeisesti paperit on laminoitu, enkä siis tiedä onko joku hiplannut kuminauhaa/ponnaria ennen niihin koskemista. Pitää vain sitten pistää joku muu koskemaan niihin papruihin. Toisaalta nämäkin ovat helppoja tilanteita kiertää ja turha siitä on tehdä sen vaikeampaa väkisin. Aika hyvin tässä pystyy kuitenkin toimimaan ja oikeasti vaarallisia tilanteita ei todellakaan ole tullut vastaan. Olen iloinen tästä.

Vietetäänpä kaikki kiva viikonloppu ja ainakin itse menen innosta puhkuen maanantaina takaisin kouluun huitomaan ja viittomaan vähän lisää. Huidon ja elehdin käsilläni melkein aina muutenkin puhuessani ja koiraulkoilukaverini ovat sanoneet minun olevan selkeästi oikeassa paikassa.


Hauskaa illanjatkoa!

~Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti