keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Dressmannin bokserit

Tuli tuossa käytyä ostamassa kaverille kravatti Dressmannilta ja siinä samalla tottakai tuli mieleen kysyä, että onko heidän boksereissaan lateksia. Tämän kysymyksen jätin myymälähenkilökunnalle lokakuun viimeisenä päivänä ja tänään siihen tuli vastaus:

"Hei.

Olitte tiedustelleet onko meillä myytävien boksereiden kuminauhassa lateksia. Maahantuoja sanoi että kuminauha saattaa sisältää lateksia. Valitettavasti tarkempia määriä ei osattu kertoa.

Yst.terv. dressmann itis"

Sellaista. Tästä ainakin tiedämme välttää heidän boksereitaan. Vastaus tuli myös (omasta mielestäni) mukavan nopsaan ja olen tyytyväinen tähän asiakaspalveluun mitä sain.


Ystäväni keksi tiedustella Calvin Kleinin bokserien tilannetta ja ne ovat lateksivapaat! Eikä allergiareaktiotakaan tullut, joten siinä on turvallinen vaihtoehto. :)

"I hope you had a nice week. I have news for you regarding your case.

According to the Underwear Division the boxershort doesn’t seem to have latex. The fabric is 95% cotton and 5% spandex.

However, I would like to warn you about the 5% spandex. To be hundred percent sure that she will not get an allergic reaction, I recommend you to consult with your specialist about the potential risks of spandex if she is allergic to latex.

If you have any further questions please let me know.

I wish you a lovely day!


Kind regards,

Stella"


Björn Borgista taas ei ole kuulunut yli puoleen vuoteen mitään, vaikka laitoin sähköpostia yritykselle itselleen myymälästä kysymisen lisäksi. Tähän en ole tyytyväinen.


~HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti