keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Laastarit

Heips!

Pieni vinkki mikäli ette tienneet, niin laastareihin kannattaa suhtautua varauksella. Nykyään osissa laastaripaketeissa lukee sisältävätkö ne lateksia, mutta sitten on niitä, joissa ei lue mitään ja voi käydä näin:


Iho alkoi samantein punoittaaLaastarin poiston jälkeen:


Tämän kyseisen laastarin merkkiä en tiedä, koska se oli vain joku laukun pohjalla pyörivä yksilö. Sen verran tiedän, että se oli ilmeisesti vedenpitävä.  Lienee aiheellista olettaa, että jos jossain lukee vedenpitävä niin sitä kannattaa vältellä.

Hyväksi laastareiksi olen sen sijaan huomannut Pirkan leikattavan kangaslaastarin (vaikka siinä lukee joustava). Yleensä minulla minulle tulee sormiin haavoja, joten joudun laittamaan laastarin päälle laastarin pitääkseni ensimmäisen kunnolla paikallaan. Ärsyttävää tässä kyseisessä laastarissa on niiden helposti rispaantuvat reunat, mutta toisaalta se on pieni vaiva kun ajattelee pidemmälle.


Halvalla lähikaupan hyllystä
Tiedän myös apteekissa myytäviä laastareita, joiden paketeissa lukee non-latex. Ne ovat ainakin taatusti turvallisia. Jaksakaahan olla valppaina, lateksi vaanii yllättävissä paikoissa. :)


~Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti