maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ilmapallot syövät hauskanpidon

Heippa taas!

Tuli tuossa lauantaina mentyä Eläinystäväni -messuille (ikävä kyllä unohtui ottaa kuvia). Eiköhän siellä ollut samaan aikaan Lapsimessut. Lapset = ilmapalloja. Tietenkin eläinpuolelle mentäessä ovien luona oli isot kyltit, joissa kiellettiin tuomasta ilmapalloja saliin. Arvatkaa huviksenne kahdesti, montako ilmapalloa näkyi... Jouduin yhdessä välissä käyttämään Suomen Herpetologisen Yhdistyksen liskoaan esittelemässä ollutta naista suojamuurina, kun yksi poika tuli palloineen aivan viereeni. Miksi niitä ilmapalloja pitää väkisinkin tuoda sinne saliin, vaikka kiellot ovat selkeästi nähtävillä? En ymmärrä. Ei ollut myöskään yksi, eikä kaksi eläintä, jotka säikähtivät yhtäkkiä rikki meneviä ilmapalloja... Ensi kerralla tällaisilla messuilla voisi olla erikseen työntekijöitä ovella kertomassa ihmisille, ettei sinne saa tuoda ilmapalloja ja että ne saa salista lähtiessään takaisin mukaansa. 1-2 henkilöä riittäisi todella hyvin per ovi.

Suomi on käsitykseni mukaan yksi maailman lukutaitoisimpia maita, mutta ainakaan Messukeskuksen kävijöiden kesken tämä ei näytä pätevän.

Myöhemmin tuli mentyä keskustaan ja tarkoituksena oli mennä katsomaan Game of Thrones -näyttely, mutta eiköhän siellä itse teltan sisällä jaettu ilmapalloja... Messuilla sentään on niin isot hallit ja tilaa väistellä, ettei ilmapallojen haju edes tule nenään ja aiheuta allergiaoireita hengitysilman kautta. Mutta teltassa täynnä ihmisiä ja ilmapalloparvia? Niin kova hinku minulla ei sinne ollut, että olisin ruvennut hengelläni leikkimään. Harmitus oli suunnaton ja kyllähän nämä tällaiset tilanteet aina vetävät mielen mustaksi.


Sisäänkäynti oli teltan toisessa päädyssäLateksin allergeenit tosiaan aiheuttavat oireita hengitysilman kautta. Jos kaupassa on ilmapalloja koristeena, en pysty menemään sinne. Alan voida todella pahoin ja se haju on kaikin puolin kuvottava.

Onneksi myöhemmin oli luvassa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuva, jonka jälkeen mieli oli onneksi paljon parempi. Kyllä, tykkäsin. Pidin myös ensimmäistä kertaa ikinä Ben Affleckin roolisuorituksesta. En ole koskaan oikein välittänyt hänestä näyttelijänä, mutta Batmanin roolissa voin häntä katsella hyvillä mielin.Toivottavasti viikkonne alkaa hyvin!


~HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti